top of page
8-Izelina 23-18-min.jpg

All-round dans artiest | Model | Choreograaf | Dans docent 


Izelina Sousa beter bekend als Iza is mede oprichter en eigenaar van Soul Community.  Iza heeft altijd veel van muziek gehouden hierdoor is zij ook begonnen met dansen. Werkt graag doelgericht, is vriendelijk tegen iedereen & een inspiratie voor haar omgeving.

In 2010 is zij afgestudeerd aan het MBO Albeda Dans als professioneel all-round danseres. Daarnaast heeft ze Urban Jazz gestudeerd aan de Fontys Academie in Tilburg.

Zij is gespecialiseerd in Traditionele Afrikaanse Dans, HipHop, Dancehall & Samba.

Naast haar danslessen bij Soul Community, voorziet Izelina ook regelmatig lessen bij diverse onderwijsinstellingen voor zowel het primair onderwijs tot aan internationale universiteiten.

 
Zowel nationaal als internationaal heeft zij gedanst op grote evenementen, festivals, concerten & wedstrijden. Zo heeft ze onder andere met de Djalita Cheerleaders 2 jaar op rij de Nationale Kampioenschappen (duo) gewonnen. Daarnaast wonnen ze in 2012 het Europees Kampioenschap met zowel duo als groep.

Ze is te zien in verschillende videoclips waaronder meer die van Uniq, Monique Smit & K-Groove. Tevens was ze te zien in de Live Show van Everybody Dance Now (seizoen 1) met haar oude dans groep Got Skillz.
 
Naast Nederland heeft ze ook ervaring opgedaan als artiest in Frankrijk, Duitsland, België, Engeland, Griekenland, Los Angeles, Las Vegas, Florida, Curacao & Kenia.

Als model is Izelina te zien bij diverse commerciële campagne's waaronder meer bij Jumbo & Sanquin.

bottom of page