top of page

 OPENINGSDANS BRUILOFT 

DSC_6335.JPG

Gaan jullie trouwen en willen jullie graag een originele openingsdans? Soul Community maakt persoonlijke openingsdansen geheel naar wens met behulp van choreografen Izelina en Ricardo. De kosten hiervoor zijn € 330,- excl. BTW met mogelijkheid tot uitbreiding.

 

Wat kunnen jullie verwachten?

 

Wij vinden het erg belangrijk dat jullie allebei veel plezier gaan beleven aan deze ervaring en achteraf met een voldaan en tevreden gevoel mogen terugkijken naar een prachtige avond met een van de vele mooie herineringen die jullie samen zullen gaan opbouwen. Het is een bijzondere en persoonlijke dag waarbij u en uw partner het allerbelangrijkst zijn.
 

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat jullie wensen zijn. Jullie kunnen zelf kiezen welke dansstijl(en), welke muziek, een mix van verschillende nummers of misschien maar 1 nummer? Hebben jullie nog niet helemaal een idee wat je precies samen wilt, dan helpen wij jullie graag met ons advies aan de ideale openingsdans die speciaal voor jullie wordt gemaakt.
 

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag met de muziekselectie. Vervolgens werken we de choreografie uit die je in 4 uren krijgt aangeleerd. Intussen bespreken we de muziekselectie en choreografie waarna we de muziekselectie naar 1 geheel zullen mixen. . 

Als 4 uren niet genoeg zijn kunnen jullie extra lessen bijboeken voor € 55,- per uur excl BTW.
 

Voor het 4 uur pakket betalen jullie € 330,- excl. BTW. Dit is voor een openingsdans met 2 personen.
 

Willen jullie andere mensen laten meedansen? Dan kost dat € 25,- excl. BTW extra per persoon in totaal.

Als jullie de aanbetaling contant wensen te voldoen, krijgen jullie 21% korting op het totaal bedrag.


 

Locatie


De lessen worden gegeven bij Sporthal de Wetteling aan de Zuidsingel 2, 5802 EG in Venray.
 

bottom of page